Reprezentanti prohráli se Slováky

ČR U18 – SR U18 1:2 sn (0:1, 1:0, 0:0 – 0:0, 0:1)

BŘECLAV (juh) – Své týdenní soutředění v Břeclavi zakončili hokejoví reprezentanti do 18 let dvěma zápasy se Slováky. A v obou překvapivě podlehli

V neděli prohráli svěřenci trenéra Jakuba Petra v Bratislavě 0:1 a chuť si nespravili ani v ponděli v Břeclavi, když svým soupeřům podlehli 1:2 po samostatných nájezdech.

„S prohrami nemůžeme být spokojení, ovšem naše hra ve druhém zápase nebyla vůbec špatná. Zatímco na Slovensku jsme zcela zaspali úvod utkání, v Břeclavi jsme Slováky od druhé třetiny zatlačili, naše převaha byla drtivá. Byly tam dvě tyčky, v zakončení jsme prostě neměli moc štěstí. Zápasy ale svůj účel splnily, potřebovali sjme vyřešit nějaké otazníky v sestavě. Tu za pár dní zúžíme. Samozřejmě ještě čekáme na možné posily z Kanady,“ pronesl po zápase trenér české osmnáctky Jakub Petr.

S břeclavským soustředěním byl ale trenér spokojený. „Jsme tu už jako doma, v Břeclavi máme ideální podmínky, vychází nám tu vstříc. Potkáváme se tu navíc s devatenáctkou. Navíc jsme tu na Memoriálu Ivana Hlinky zažili loni i předloni skvělé časy.“

Branky a nahrávky: 32. Furch (Kaše) – 1. Murín (Valent), 65. rozh. nájezd Žitný

ČESKO: Stezka (od 30. Růžička) – Šnajnar, Hájek, Kalina, Hronek, Budík, Doudera, Kaňák, Weinhold – Kaše (C), Anděl, Dufek, Dvořák, Furch, Hronek, Jašek (A), Koblížek, Špaček, Stránský, Suchý (A), Svoboda, Procházka. Trenér: Jakub Petr.

SLOVENSKO: Húska – Košecký, Trska, Roman, Horváth, Vadovič, Hatala (A), Bodák, Danko, Kolesár – Valent (C), Murín, Sloboda, Hecl, Solenský, Buček, Osko, Mišuta, Andrisík, Žitný, Sadecký (A). Trenér: Anton Bartánus.

 

O nás Jiří Holobrádek

Jiří Holobrádek
tel.: 723 865 819 e-mail: holobradek@tydenik-breclavsko.cz

Mohlo by se vám líbít

Ohlédnutí za uplynulou sezonou hokejových lvíčat

Ohlédnutí za uplynulou sezonou hokejových lvíčat Libor Kocúr sekretář klubu Ligové soutěže skončily, hokejisté z …