Dubcová byla třetí v Opavě

OPAVA, BRNO (du) – All Stars fitness tým Lužice má za sebou náročné závody.

V sobotu 25. října se na prknech Slezského divadla konala pohárová soutěž Grand Prix PEPA, která se řadí mezi nejprestižnější akce v Evropě. Vystoupilo zde hned několik špičkových borců a medailistů ze světových soutěží. Ve fitness dětí za mladší děvčata zacvičila jednoznačně nejlépe Kristýna

Dubcová z Moravské Nové Vsi (oddíl All Stars fitness tým Lužice). Její sestava byla vybrána mezi čtyři nejlepší, které závodníci předvedli ještě při zahájení slavnostního finále.

Z časových důvodů byla vyhlášena pouze společná kategorie dívek, což je škoda, protože hlavně při pózování v plavkách se projevil až šestiletý věkový rozdíl závodnic. I přesto se na třetí místo probojovala jedna z nejmladších závodnic Kristýna Dubcová. Čtvrtá příčka patřila její oddílové kamarádce Jasmíně Voldánové.

Další podzimní pohárová soutěž Grand Prix Fitness 2014 se konala hned druhý den v neděli v Golf resortu Kaskáda u Brna. Ve fitness dětí se přihlásil rekordní počet startujících.  All Stars fitness tým reprezentovalo 13 závodnic, z nichž tři postoupily do finále. Za dívky mladší Kristýna Dubcová, v kategorii dívky starší postoupily Veronika Pekařová a Kateřina Knápková má titul vicemistryně Moravy a Slezska. Ostatní děvčata předvedla krásné výkony a úspěch se jistě dostaví třeba již na příštích závodech.

O nás redakce

redakce

Mohlo by se vám líbít

Otevírání Lichtenštejnských stezek 2024

BŘECLAV V sobotu 27. dubna se opět otevřou Lichtenštejnské stezky, tentokráte se sejdeme na prostranství …