Mladí volejbalisté Lokomotivy vybojovali pro Břeclav tituly krajských přeborníků za minivolejbalovou sezónu 2015/16

V neděli 17. dubna se na finálový turnaj do Brna vypravilo celkem 58 dětí z volejbalové přípravky TJ Lokomotivy Břeclav. V každé z pěti věkových kategorií Břeclav zastupovaly 4 týmy. Největší želízka v ohni měla Lokomotiva mezi „modrými“ (5. – 6. třída). Již před tímto turnajem si drželi 1. a 2. příčku, a tak jsme doufali, že se dobrým výsledkem v posledním turnaji podaří našim dětem tato místa potvrdit. Zápasy našich dětí byla radost sledovat. Konstatovali trenéři Lenka Fabikovičová a Martinem Wozarem.

Fantastický úspěch prožili malí břeclavští volejbalisté na finálovém turnaji Jihomoravského barevného minivolejbalu v Brně. V celkovém součtu umístění nejprestižnější modrou kategorii zcela ovládli. Břeclavští kluci opět dominovali. Ke čtyřem prvním příčkám přidali ještě pátou, čímž potvrdili své absolutní vítězství v celé sezóně a získali zlaté medaile. A holky byly hned za nimi na druhém místě v soutěži bez rozdílu pohlaví. Umístnění děvčat je o to cennější že za sebou nechala celou řadu chlapeckých týmů. Což znamená, že jsme v Břeclavi vychovali pro kategorii 5. – 6. tříd nejlepší chlapecký a nejlepší dívčí tým z celého Jihomoravského kraje!

Modrý tým kluků: Daniel Fabikovič, Richard Struška, Tomáš Wozar a Antonín Klimeš

Modrý tým holek: Sára Wozarová, Darina Tesařová, Natálie Dvořáková a Tereza Myslíková

V kategorii zeleného minivolejbalu (4. – 5. třída) jsme v nejlepší skupině měli jednoho zástupce (A. Fabikovičová, J. Piškulová, T. Němečková a A. Balgová). Na to, že jsou holky teprve ve čtvrté třídě, předváděly neuvěřitelně vyzrálý a bojovný výkon. Ve svých zápasech však narážely na ty nejsilnější týmy a silově na ně bohužel nestačily. S jednou výhrou obsadily celkově šesté místo.

V červené kategorii (3. – 4. třída) nejlepšího výsledku dosáhly K. Hájková, N. Strušková a A. Trojanová, kdy s jednou porážkou skončily těsně druhé. V kategorii oranžového minivolejbalu (2. – 3. třída) jsme získali první místo díky A. a A. Krejzovým s B. Čejkovou a mezi žlutýmy (1. – 2. třída) se prvním místem blýskly N. Wozarová, T. Vojáčková a B. Pláteníková.

O nás redakce

redakce

Mohlo by se vám líbít

Karel Křivánek – Pozdní sklizeň

BŘECLAV / synagoga Břeclav 10. 05. – 23. 06. 2024 / vernisáž výstavy 9. 5. …