Letní divadelní festival dnes odstartují ochotníci z Hustopečí

Hustopeče – Letní divadelní festival odstartují mimořádně ochotníci z Hustopečí. Už dnes, ve středu 2. července 2014. Těšit se v podání Divadelního souboru Foor můžete na komedii Neila LaBute Tlustý prase.

Domácí divadelníci se pod širým nebem na nádvoří domu U Synků představí od 20.30 hodin. V hlavních rolích září Marie Fasorová a Juraj Háder, režíroval je Jiří Merlíček. Nenechte si ujít premiéru hustopečského divadelního  souboru! Vstupné 130,- Kč.

Divadelní festival Pod širým nebem pokračuje v pátek  4.7. 2014 představením  Vyhazovači.  Začátek představení je ve 20,30  a v neděli představením hry Krysáci divadla Špílberg v 18 hodin. Hraje se za každého počasí a v ceně vstupenky je sklenička vína.

 

Vyhazovači –  Divadlo Radka Brzobohatého                                                                                                     Představení (nejen) pro mladé.. Neuvěřitelně vtipný a nesmírně lidský příběh, především pro mladší publikum, se točí kolem disco klubu Cinders. 4 vyhazovači, na první pohled tvrdí a ostřílení chlapíci, kteří se musí pohotově rozhodnout, náctiletí hoši připravující se na svůj velký večer, roztomilé nakadeřené slečny užívající si narozeninovou párty, 1 kněz, 2 rapeři a mnoho dalších postav ztvárněných čtyřmi zpívajícími herci. Komická paleta lidských charakterů, z nichž ovšem každý nabízí svůj osobitý příběh. Energií sršící hudební komedii dominuje skvělá hudba a písně Ondřeje Brzobohatého.

Krysáci                                                                                                                                                           Divadlo Špílberg uvádí ve světové premiéře divadelní inscenaci napsanou na motivy známých televizních Večerníčků. Divadelní hra, jejímž základním poznáním je zjištění, že i tato roztomilá zvířátka člověkem určená pouze k deratizaci mají také svou duši a svoje problémy a dokáží nejen ohlodat vše na co přijdou, ale taktéž se radovat, smát se a plakat a dokonce i milovat. Objevuje divákům zcela nový svět, kde přátelství není jen pouhým slovem.

Rovnocennou součástí představení jsou písničky, které napsal Miroslav Wanek ze skupiny „Už jsme doma“.

Inscenace je určena pro všechny diváky s vysoce vyvinutým smyslem pro humor a nadsázku.

-jal-  (upr.redakce)

O nás redakce

redakce

Mohlo by se vám líbít

Otevírání Lichtenštejnských stezek 2024

BŘECLAV V sobotu 27. dubna se opět otevřou Lichtenštejnské stezky, tentokráte se sejdeme na prostranství …