Přijďte za námi do Divadla Boleradice

BOLERADICE

Vážení přátelé a příznivci Divadla Boleradice,

dovolte mi, abych vám představil výběr z naší letošní nabídky.

Letošní premiéra dramatu Kříž u potoka se setkává s velkým diváckým zájmem. Podle scénáře Pavla Ondrucha ji zrežírovala Iva Kahounová a uvádíme jej tento víkend, 10. března a 1. dubna.

V loňském roce jsme uvedli na scénu výběr forbín Voskovce a Wericha nazvané Jízlivý glosátor. Jsou samozřejmě doplněny nestárnoucími písničkami Jaroslava Ježka. Jejich inteligentní humor oslovuje už celé generace diváků a jistě si najde ty své i v našem divadle. Představení uvidíte v sobotu 11. března. V režii Jiřího Merlíčka účinkují Zbyněk Háder a Jiří Brabec.

Zapeklitá komedie anebo Kdo si brousí nad Paďousy je na repertoáru už několik let. A stále má své diváky. Opět zvítězí s pomocí lásky  dobro nad zlem. V obci Paďousy probíhá mše a farář prosí vesničany, aby přispěli penězi na opravu cesty, po které bude jednoho dne nesen na místo posledního odpočinku každý z nich. U vládce pekel Lucifera zatím probíhá porada – všichni si mnou ruce nad světem, který je zaplaven lží, falší, přetvářkou, hrabivostí, lakotou, nenávistí, nesnášenlivostí, nevěrou, pýchou, kariérismem a radují se, že zatímco peklo vzkvétá, nebe je na tom zcela opačně. Pohádka pro dospělé a starší děti. Uvedeme ji v pátek 7. dubna večer. Přijďte se pobavit.

O hostování Vlastenecké omladiny v našem divadle je mezi diváky vždy velký zájem. Pozvali jsme je i letos s klasickou renesanční komedií Zkrocení zlé ženy. Slavný dramatik William Shakespeare svým mistrovským perem zachytil všechny podoby lásky i sváru mezi mužem a ženou. Představení uvádíme v sobotu 22. dubna.

Rezervaci vstupenek jednotlivých představení nebo předplatného můžete provést už teď na webových stránkách www.boleradice-divadlo.cz nebo osobně každý pátek od 18 do 19 hod v pokladně divadla. Telefonní číslo do divadla v době předprodeje je 723 666 153. Na webových stránkách najdete i další podrobnosti o programu divadla.

Moc bychom si přáli, abyste se vy, naši diváci, těšili na návštěvy divadla stejně, jako se my těšíme na vás.

Za všechny divadelníky v Boleradicích

Jiří Janda

Divadelní spolek bratří Mrštíků

O nás redakce

redakce

Mohlo by se vám líbít

Otevírání Lichtenštejnských stezek 2024

BŘECLAV V sobotu 27. dubna se opět otevřou Lichtenštejnské stezky, tentokráte se sejdeme na prostranství …