„VIMPERK CITY CUP 2017"

Souhrn výsledků HC Lvi Břeclav z.s. za víkend 18. – 19.3.

Souhrn výsledků HC Lvi Břeclav z.s.  za víkend 18. – 19.3.

Milan Zoubek

Své soutěže již dohrávají pouze naši ml. a st. žáci a st. dorost. Třetí třídy skvěle reprezentovali Břeclav ve Vimperku. Turnaj takto viděla L. Pirnusová.

Ml. žáci U12

Mladší žáci po náročném minulém týdnu doma v neděli přivítali tým brněnské Techniky B. Stoupající výkonnost potvrdili doma přesvědčivým vítězstvím. Hosté od začátku neměli příliš možností jak naše hráče zaskočit. V neděli to našim také parádně lepilo a tak si do tabulky připsali v předposledním utkání sezony vysokou výhru.

HC Lvi Břeclav : VSK Technika Brno B            15:3

St. žáci U14

Starší žáci, kteří se přetahují se Vsetínem a Kometou Brno o celkové vítězství v soutěži, doma přivítali Boskovice. O tomto zápase se dá říci snad jediné. Suverénní výkon z naší strany. Pevná obrana, rychlé přechody do útoků a krásné branky. Hosté se do šancí dostali pouze minimálně. Naše výhra s nulou na kontě obdržených branek potěšila. Příští týdne se ukáže, na co v celkovém součtu budou naše výkony stačit. V případě úterního vítězství na týmem Brumova – Bylnice nemůžeme skončit hůře než druzí, což bude pokládáno za veliký úspěch.

HC Lvi Břeclav : HC Boskovice                           10:0

  St. dorost U18

Starší dorost v neděli začal náročnou sérii 4 zápasů v osmi dnech. Na ledě Brumova – Bylnice jsme předvedli solidní výkon. Bohužel štěstí stálo při soupeři daleko více než při nás. Naši těsnou porážku poznamenaly dvě vlastní branky, po nešťastných odrazech od bruslí našich bránících hráčů. I přes naši mírnou převahu a vedení v zápase po většinu času, se nám již po domácím obratu nepovedlo utkání dovést aspoň k remíze.

HC Brumov – Bylnice : HC Lvi Břeclav               6:5

 

„VIMPERK CITY CUP 2017″ 

Poslední prázdninový páteční den  kluci 3.ročníku spolu se svými rodiči a trenéry Filipem Hrbatým a Robertem Veselským vyrazili směr Jižní Čechy , kde se v sobotu 18.3.2017 konal III. ročník Hokejového turnaje „VIMPERK CITY CUP 2017“ pro hráče r. 2008 a mladší, kterého se účastnili oba naše týmy A i B.

Jelikož klukům letos to hokejové štěstíčko moc nepřálo a dá se říci, že prožívali těžkou a méně úspěšnou sezónu, jeli jsme s předsevzetím ukázat, že hrát umíme a soupeřů se nebojíme. Od prvního zápasu do posledního kluci všem ukázali, že jsou tým, který umí soupeřům připravit krušné chvilky na ledě. Kluci hráli naplno, šli do hry plní elánu, nebáli se , utočili, bránili, bruslili. Nedovolili soupeřům , aby vůbec pomysleli na to, že by se rozjeli k naší bráně a  na ni vystřelili. Což dokazují i výsledky z jednotlivých zápasů.

Tak jako kluci vzali hru za svou, tak i rodiče se nenechali zahanbit a pustili se do fandění tak, že famózně zahlušili celou hokejovou halu ve Vimperku. A klukům dokázali že se má :

FANDIT NAPLNO -VĚŘIT DO KONCE – RESPEKTOVAT SOUPEŘE – PROŽÍVAT EMOCE –  MILOVAT HOKEJ.

Nesmím a ani nechci zapomenout na poděkování za pozvání, které nám přišlo na turnaj do Vimperku, kde jsme si letos mohli do třetice s tímto týmem porovnat své síly a zjistit, zda jsme opravdu udělali od začátku sezony nějaký ten krůček nahoru. Celý turnaj po organizační stránce  byl od začátku perfektně připravený, všechno fantasticky klapalo. V celé hale od rána a během celého dne až do konce panovala skvělá, pohodová a přátelská nálada, takže určitě za nás velká pochvala a respekt   celému organizačnímu týmu.

Náš tým A  si kromě krásných vzpomínek odvezl bramborové medaile a tým B si vezl domů bronzové medaile.

Hodnocení trenéra F. Hrbatého:

S týmem A nám bohužel utekl první zápas. Kluci si jej smolně prohráli sami. Nezachytili jsme začátek a pak již bylo těžké se do zápasu dostat. Ve třetím zápase nám nepřálo moc štěstí.Letňany jsme měli tak říkajíc na lopatě. Jejich brankář podal excelentní výkon. Tato remíza byla smůlou. V posledním zápase se suverénní Spartou nám již docházeli síly. Herně a výkony jsme určitě patřili výš. B- tým začal o něco lépe a s domácím družstvem vydřel vítězství, které naše neskutečně nakoplo. Č Krumlov jsme vysloveně přejeli. S pozdějším vítězem z Letňan jsme odehráli asi spravedlivý remízový zápas. Bohužel v posledním utkání , když se rozhodovalo jaké medaile si kluci odvezou, a v případě naší výhry mohly být i zlaté, se od nás odklonilo štěstíčko. Sparta dokázala využít naší nervozity a zvítězila. Řekl bych že ode všech to na tomto turnaji byl TOP výkon sezony. Veliká pochvala jak klukům, tak rodičům za povzbuzování, které jim na ledě moc pomohlo.“  

 Tým A 

Trenér : F.Hrbatý

Brankář : David Žilka

Hráči: Filip Kaňa, Šimon Veselský, Teodor Volek, Patrik Munt, Alexej Hoďovský a Erik Zhejbal.

HC Lvi Břeclav „A“ – HC Vimperk           3:6

HC Lvi Břeclav „A“ – HC Č. Krumlov    12:8

HC Lvi Břeclav „A“ – HC Letňany           7:7

HC Lvi Břeclav „A“ – HC Sparta            6:15

Tým B :

Trenér : Robert Veselský

Branka: Samuel Petrla

Hráči: Ondřej Didov, Dominik Meissner, Richard Osička, Bohdan Pirnus, Jakub Helešic, Michal Říha, Jakub Chaloupka, Šimon Miklík, Eda Hübner

HC Lvi Břeclav „B“ – HC Vimperk           4:3

HC Lvi Břeclav „B“ – HC Č. Krumlov      6:1

HC Lvi Břeclav „B“ – HC Letňany            3:3

HC Lvi Břeclav „B“ – HC Sparta             5:10

Pozvání na poslední domácí zápasy

V pondělí 20.3. od 15:00 st. dorost U18 hostí Karvinou

V úterý     21.3. od 15:00 resp. 17:00 odehrají poslední kolo ml. a st. žáci proti Brumovu – Bylnici

V pátek     24.3. se  jako poslední doma představí od 17:00 st. dorost U18  proti Uh. Hradišti

O nás redakce

redakce

Mohlo by se vám líbít

Inline hokej – rozpis zápasů JERSEY 53 MČR- sezona 2024

PŘÍPRAVKA DatumČasKoloDomácíHosté05.05.202410:301HC Lvi BřeclavIHC Night Birds Přerov05.05.202413:001IHC Devils ZlínHC Lvi Břeclav05.05.202414:301HC BoskoviceHC Lvi Břeclav19.05.202409:302HC Lvi …