Mladí hokejisté odstartovali rok 2015

BŘECLAV (hcb) – Krátce po začátku nového roku se mladí břeclavští hokejisté postavili k dalším mistrovským utkáním.

Druháci rozdrtili své soupeře

Hokejisté 2. tříd se vydali do Vyškova, kde na ně čekali soupeři z Blanska a slovenského Hamíkova. Začátek zápasu s Blanskem Lvíčci zaspali a okamžitě prohrávali  0:2. Pak už ale měli Břeclavští hru ve své režii a vyhráli 24:6.

Ačkoliv Břeclavští i proti Hamíkovu opět jako první obdrželi branku a na konci první třetiny prohrávali 2:4, dokráčeli za bouřlivého povzbuzování svých fanoušků nakonec dokráčeli za jasným vítězstvím 14:7.

Mladší žáci vedení ve Vídni neudrželi

V sobotu se poprvé v novém roce představili i mladší žáci v soutěžním utkání na ledě ve Vídni. V zápase proti domácím Junior Capitals se dostali brzy do vedení 3:1, ale to je zřejmě ukolébalo a začali dělat chyby, kterých soupeř dokázal využít a vyhrál 6:5.

V neděli se mladší žáci představili doma proti Technice Brno. Zápas hraný oběma týmy ve vysokém tempu byl až do konce na vážkách. Nakonec se soupeři rozešli smírně a do tabulky si připsali po zaslouženém bodu.

 Starší žáci ve Vídni vyhráli

Starší žáci svůj vídeňský zápas rozehráli stejně dobře jako mladší a soustředěným výkonem dokráčeli k zaslouženému vítězství 6:3. Pouze střeleckou smůlou bylo, že utkání neskončilo ještě větším rozdílem.

V neděli v domácím prostředí proti Technice Brno břeclavští hokejisté opět sehráli velmi dobré utkání. Herně i kombinačně svého soupeře přehráli,  ale branku se jim vstřelit nepovedlo. Hostům tak jediný gópl stačil k nejtěsnějšímu vítězství.

 Dorostenci dvakrát těsně prohráli

Dorostenci zahájili nový rok dvojutkáním v domácí prostředí. V sobotním zápase s týmem LLZ Stmk Süd – Graz99ers měli domácí herní převahu, vytvořili si i několik brankových příležitostí, ale nejméně pět tutovek skončilo buď u skvělého brankáře hostí či mimo tři tyče. Převahu Lvi nedokázali využít a tak nakonec prohráli 2:3.

Obdobný průběh mělo i nedělní utkání s EC KAC Klagentfurt. Hra domácích byla slušná, nicméně vytvořené šance zůstaly nevyužity a tak i v tento den odjížděl soupeř do Rakouska s plným bodovým ziskem za výhru 2:1.

O nás redakce

redakce

Mohlo by se vám líbít

Inline hokej – sezona 2024

Od sezony 2024 dochází k úpravám některých pravidel soutěží inline hokeje v Česku i v …