il.foto ČT

Mladým lvům se o víkendu dařilo

Břeclav – Břeclavský hodovní víkend byl ve znamení výjezdů hokejové mládeže na led soupeřů. Naše sestavy byly ovšem skládány až během pátku a to kvůli velké nemocnosti v kategorii ml. dorostu a st. žáků. I v kombinovaných sestavách se našim barvám vcelku dařilo.

Mladší žáci – Kvůli výše zmiňované marodce nastoupili žáci do zápasu v kombinované sestavě, kdy ai spousta hráčů zvykala na ledě na jiné posty. A to bylo znát. Hokejově moc pohledný zápas to nebyl, ale větší bojovnost lvíčat nakonec převážila misky vah zápasu na naši stranu.

HC PSG Zlín : HC Lvi Břeclav 5:6
Starší žáci – Starší žáci byli ve Zlíně doplněni na dvou postech mladšími. Na marodce doma zůstali 4 hráči základní sestavy a jeden hráč ještě doplňoval ml dorost na výjezdu do Rakouska. Bohužel se změnami v sestavě se starší žáci po celý zápas nesrovnali. Ani bojovnost týmu na ledě nepostačovala k poražení soupeře. Jednalo se o o vyrovnaný zápas, který rozhodla naše horší produktivita.

HC PSG Zlín : HC Lvi Břeclav 7:3

Mladší dorost  U16 – Břeclavské dorostence čekal na delší dobu poslední výjezd k našim jižním sousedům. Bude nás teď čekat šňůra domácích utkání. I dorost postihla marodka a tak aspoň na jednom postu je doplnil jeden st. žák. Sobotní utkání v Grazu bylo po celý čas vyrovnané a nakonec se radovali z výhry naši dorostenci. V neděli se zajíždělo do Zell am See. Tedy do města jehož tým ml. dorostu i letos bude zřejmě patřit v soutěži mezi outsidery. To se potvrdilo i ve výsledku. Břeclavští si se svými soky poradili velice lehce a s chutí si v zápase zastříleli.

LLZ Stmk. Süd Graz99ers:HC Lvi Břeclav 2:3

EC Zell am See : HC Lvi Břeclav 1:10
Program domácích zápasů na příští týden:

S sobotu 4. 10. hostí od 13:00 hod. naši mladší dorostenci rakouské z Zell am See
V neděli 5. 10. hostí mladší a starší žáci od 11:00 resp. 13:15 hod. žáky z Uherského Hradiště

O nás redakce

redakce

Mohlo by se vám líbít

Inline hokej – sezona 2024

Od sezony 2024 dochází k úpravám některých pravidel soutěží inline hokeje v Česku i v …