I. ročník Capri-Sun „turnaje základních škol“ je za námi

Žádní opravdoví mini hokejisté, ale úplně „obyčejné“ děti ze všech šesti základních škol v Břeclavi se ve čtvrtek 2.2. sešli ve stánku Břeclavských Lvů „FOSFA ARÉNĚ“ aby přepsaly dějiny Břeclavského hokeje… Stačilo je jenom obléknout do dresů, půjčit hokejky a chrániče a společně se SUPER atmosférou spolužáků, kteří jim dorazili fandit, byl MIMOŘÁDNÝ ZÁŽITEK, na světě!!! Je to dobře vidět i na videu https://fb.watch/irJTskNMi7/ Toto ještě Capri-Sun CUP nezažil !

Jako první v České Republice se  podařilo  Břeclavi uspořádat hokejový turnaj základních škol. Všech 6 břeclavských škol na jednom kluzišti v souboji o putovní LVÍ POHÁR ! Přesně tak vypadal letošní 1. ročník turnaje břeclavských základních škol.

Šest břeclavských základních škol „trénovalo“ v průběhu minulých týdnů na hokejový Capri-Sun CUP. Na ledě domácího hokejového oddílu HC LVI Břeclav se utkali ti nejmenší – žáci z prvních a druhých tříd. Štěstí do turnaje dětem přišel popřát i místostarosta Mgr. Milan Klim.

Břeclav si díky tomuto turnaji připsala republikové prvenství. Ještě v žádném městě se předtím nepodařilo pro všechny základní školy zajistit tréninky a dostat je najednou na led ke společným utkáním.

Všechny děti dostály odměny od partnerů @mestobreclav, @caprisun_cup a @bauerhockeyczech

Velký dík  patří za podporu městu Břeclav,  místostarostovi Mgr. Milanu Klimovi, a všem školám, které nejen na led, ale i do ochozů zimního stadionu „FOSFA ARÉNĚ“  nalákaly své děti. Atmosféra byla hlučná!

Gratulujeme vítězi prvního ročníku a to ZŠ Břeclav-Slovácká!

O nás redakce

redakce

Mohlo by se vám líbít

Inline hokej – sezona 2024

Od sezony 2024 dochází k úpravám některých pravidel soutěží inline hokeje v Česku i v …