Přípravné zápasy juniorů už klepou na dveře

Lvy čeká celkem šest přátelských utkání.

Tři odehrají v domácí Fosfa aréně, zbylé tři na ledě svých soupeřů.

Junioři absolvovali pětidenní kondiční soustředění v Pavlově Náplní kempu byla kondiční příprava hráčů před nadcházející hokejovou sezónou.

Hráči přespávali ve stanech, každý den jezdili na kole, běhali v blízkém okolí Pálavy a také si zahráli nejrůznější hry formou turnajů.

Kemp vedli naši břeclavští, zkušení trenéři. Tento kemp byl určen výhradně pro břeclavské hráče, kteří v sezóně 2020/21 budou hrát za kategorii juniorů. Nebo pro hokejisty výše zmíněných ročníků, kteří mají vážný zájem v nacházející sezóně hájit dres břeclavských Lvů.

První přátelské zápasy před sezonou zápas odehrají břeclavští junioři na domácím ledě. V úterý 25. srpna vyzvou od 14:15 hodin soupeře, se kterým nemají zkušenosti. Brněnský Warrior hraje totiž vyšší soutěž, Redstone extraligu juniorů.

Ve druhém zápase se Lvi vypraví na led soupeře, kterého si pamatují z mistrovských střetnutí minulé sezóny, HC Spartak Uherský Brod. Utkání odehrají břeclavští junioři v pátek 28. srpna.

Posledního soupeře, se kterým se v rámci přátelských zápasů utkají, budou znojemští Orli a břeclavští se na jejich ledě představí v úterý 1. září.

Se Znojmem odehrají junioři i v pořadí čtvrtý zápas. Tentokrát, ale Orly vyzvou na domácím ledě. Zápas je naplánován na pátek 4. září od 16:30 hodin.

Předposlední ze série přípravnách utkání bude opět s jediným týmem, který v loňské sezóně nastupoval také v první lize a tím je Uherský Brod. Tento zápas odehrají mládežníci v úterý 8. září od 16:45 hodin na domácím zimním stadionu.

A přípravu před začátkem soutěže zakončí junioři výjezdem do Brna, kde podruhé během krátké doby vyzvou brněnský Warrior. Dle plánu odehrají Lvi poslední zápas v pátek 11. září 2020.

 

O nás redakce

redakce

Mohlo by se vám líbít

Karel Křivánek – Pozdní sklizeň

BŘECLAV / synagoga Břeclav 10. 05. – 23. 06. 2024 / vernisáž výstavy 9. 5. …