MIKULOV
31. května – 2. června
MIKULOV GOURMET FESTIVAL je velkolepou oslavou kvalitní moravské kuchyně a jejího snoubení se skvělými moravskými víny ve vyhlášených restauracích.
Vybraní mistři kuchaři, členové národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů, pro vás připravili moravské pokrmy v moderním stylu v kombinaci tradičních moravských odrůd. Se svými soutěžními menu vám přinesou nezapomenutelné zážitky.
Podávaná jídla budou opět vycházet z kuchyně rodu Dietrichsteinů. Tentokrát budou čerpat z kuchyně Waltera Xavera 4. knížete z Ditrichštejna, (18. 9. 1664 – 3. 10. 1738) šestého majitele Mikulova, nositele Řádu zlatého rouna, tajného rady a komorníka císařů Josefa I. a Karla VI.
Zdroj: www.mikulov.cz