Třeťáci po exhibičním zápase v brněnském Olympijském parku s šéftrenérem ČSLH panem S. Lenerem

HC Lvi Břeclav – Výsledkový souhrn mládeže 17.2. – 25.2.

Milan Zoubek

 

 Ml. žáci

 HC Orli Znojmo – mládež z.s. : HC Lvi Břeclav              6:4

St. žáci

 HC Orli Znojmo – mládež z.s. : HC Lvi Břeclav              2:6

Ml. dorost

 18.2.  HC Černí Vlci : HC Lvi Břeclav                             7:3

 24.2. HC Lvi Břeclav : HC Frýdek – Místek                    6:2  (4:0, 1:1, 1:1)

 25.2. HC Nový Jičín : HC Lvi Břeclav                             1:6  (1:2, 0:4, 0:0)

 

1.- 4. třídy

 Břeclavští druháci odehráli svůj předposlední svazový turnaj 18.2. v Brně, kde se utkali s Technikou a Kometou. O prvním březnovém víkendu je čeká poslední měření sil a to s Blanskem a Znojmem 3.3. v Rosicích u Brna.

Třetí třídy měli nabitější program. 17.2. turnaj se stejnými soupeři jako druháci. Následoval 22.2. exhibiční zápas v brněnském Olympijském parku proti týmu ze Zastávky u Brna proti týmu ze Zastávky u Brna. Při tomto zápase náš tým chvíli koučoval i šéftrenér ČSLH pan S. Lener. Třeťáci si po utkání přišli i na velké pódium převzít drobné dárky a poděkování( viz foto).  25.2. se na domácím hřišti ukázali proti týmu EAC Junior Capitals a SHKm Hodonín.

Čtvrťáci mají za sebou dvě nedělní utkání, obě na venkovních hřištích. Nejprve jeli do Brna na zápas s technikou, aby následující týden poměřili své síly v Hodoníně s tamními Drtiči.

Ml. žáci

 Mladší žáci jeli po delším volnu na led třetího Znojma. Rozhodně náš tým nebyl v roli favorita zápasu. Domácí orlíky jsme ovšem zle potrápili. Až do konce utkání nebylo o vítězi rozhodnuto. ve vyrovnaném zápase plném šancí na obou stranách, rozhodla nakonec o vítězi lepší muška domácího týmu. I přes mnoho vyložených  šancí Lvíčat se na body tentokrát dosáhnout nepovedlo.

St. žáci

Starší žáci se pohybují spolu se Znojmem v okolí 13. místa tabulky. Před vzájemným zápasem měli naši hráči jednoznačný cíl. Na ledě Orlů zvítězit a přeskočit je tak v tabulce. To se povedlo. Jak mladší žáci šance svoje mnohdy trestuhodně neproměňovali, starší žáci chyby znojemských trestali. Po velmi dobrém výkonu, a solidní hře našich se tak povedlo v zápase zvítězit, a poskočit v tabulce na lichotivější místa.

Ml. dorost

Mladší dorostenci měli vůbec nejvíce náročný program. 18.2. jeli do Kopřivnice na utkání s HC Černí Vlci, kteří jsou v tabulce hned v závěsu za vedoucím duem Olomouc a Opava. Bohužel se našim nepovedl vstup do utkání a již v desáté minutě prohrávali o tři branky. Ve zbytku zápasu se již nepovedlo dosáhnout na obrat. Domácí Vlci tak zvítězili.

Následující víkend nás čekala série dvou utkání. Sobotní domácí a nedělní venkovní duel. V domácím zápase šlo dorostencům o přímý souboj se sousedem v tabulce.  Na frýdecko-místecké hráče nastoupili ve velkém stylu. Hned v úvodních dvou minutách donutili svého soupeře ke dvěma faulům. Ač přesilovku 5 na 3 jsme využít nedokázali v pokračující 5 na 4 se skórovat povedlo. Pokračoval náš tlak, jenž vyústil v další dvě naše branky v šesté minutě zápasu. Dalo by se říci, že hosté se po celých šest minut nedokázali podívat do našeho obranného pásma. po zbytek zápasu si břeclavští udržovali herní převahu a zápas v klidu dovedli k výhře.

V neděli na ledě Nového Jičína se odehrála vyrovnaná první třetina, v jejímž závěru se nám povedlo brankou do šatny domácí hokejisty zmrazit. Druhá část hry byla podobná té sobotní první třetině. Břeclav ovládala hru a brankové skóre se poctivě zvětšovalo. Po druhé třetině za našeho vedení 6:1 se již posledních dvacet minut zápasu vcelku v poklidu dohrávalo. Dorost si tak připsal o tomto víkendu do tabulky hned šest bodů.

 Pozvání na domácí zápasy mládeže od 4.3. do 18.3.

1.3.   od 17:30  mladší dorost přivítá HC Vítkovice

   4.3.   od 10:15 4. třídy hostí Kometu Brno

            od 12:00 mladší dorost přivítá vedoucí tým tabulky HC Olomouc

 10.3.   od 11:45 a 13:45 ml a st. žáci změří své síly s Uh. Ostrohem 

11.3.  od 12:00 4. třídy v posledním domácím utkání přivítají Vyškov

            od 13:45 se utká ml. dorost s Uh. Ostrohem

 18.3.   od 10:15 opět ml. dorost přivítá HK Kroměříž

 

 

O nás redakce

redakce

Mohlo by se vám líbít

Inline hokej – sezona 2024

Od sezony 2024 dochází k úpravám některých pravidel soutěží inline hokeje v Česku i v …