LB BOHEMIA triumfovala na MODDOM v Bratislavě

Firma LB BOHEMIA působí na trhu již 16. rokem a několikrát do roka se představuje svým zákazníkům na veletrzích jak u nás, tak v zahraničí. Na každý veletrh přináší také své novinky, ale její úspěch na posledním bratislavském veletrhu MODDOM, který se konal minulý týden, pokořil její předchozí veletržní triumfy. Jako doposud jediní z vystavovatelů získala firma rovnou dvě ocenění odborné komise za své produkty, což je opravdu velmi výjimečné.
První ocenění je za designovou novinku a materiálovou inovaci v retrodesignu lůžka Vally New. Při jeho výrobě  je využito nových moderních HPL materiálů, které splňují vysoká kriteria na design, jsou lehkoúdržbová, stálobarevná a odolná proti mechanickému poškození (dětmi a zvířaty). Současně splňuje i požadavek na cenovou dostupnost. Postel se vyrábí ve více provedeních a dokáže tak uspokojit nároky všech skupin zákazníků. Pro Vally New byl veletrh MODDOM premiérou a nyní je již možné toto retro lůžko zakoupit na firemních prodejnách.
Druhé ocenění získala firma LB BOHEMIA za matraci Orthopedic, která splňuje požadavek na maximální přizpůsobivost potřebám uživatelů. Matrace je výjimečná tím, že si každý zákazník může svoji matraci „poskládat“ podle svých individuálních potřeb a s ohledem na zdravotní aspekty si matraci přizpůsobit svému komfortu pro pohodlné a zdravé spaní.

O nás redakce

redakce

Mohlo by se vám líbít

Inline hokej – sezona 2024

Od sezony 2024 dochází k úpravám některých pravidel soutěží inline hokeje v Česku i v …