il.foto

Divadelní bál bude už tuto sobotu, s popelkou a princem

BOLERADICE (jj) – Chcete se setkat s Popelkou, princem nebo paní kněžnou? Máte chuť si zatančit na bále, kde hraje zámecká kapela a podávají se speciality ze zámecké kuchyně? Pak nesmíte chybět na XXI. Divadelním bále, který se koná již tuto sobotu 7. února v Boleradicích.

„Tak jako každý rok i letos má náš divadelní bál určité téma. Tentokrát se taneční sál promění v pohádkový zámek, kde se sejde hned několik Popelek, princů a plno urozeného i méně urozeného panstva,“ prozradila nám předsedkyně pořádajícího divadelního spolku v Boleradicích Iva Kahounová.

„Můžete se těšit na slavnostní předtančení, divadelní vstupy v duchu pohádky o Popelce, dámy budou mít možnost vyzkoušet si kouzelný střevíček, a připravíme i tradiční překvapení. K tanci bude milovníkům hudby hrát Salónní orchestr Brno a cimbálová muzika Vonica. V sále budou k vidění kostýmovaní tanečníci a připravena je i bohatá tombola,“ vyjmenovává Kahounová lákadla letošního divadelního bálu. Takže pokud ještě nemáte program na sobotní večer, můžete se vydat do Boleradic. Rezervace vstupenek je možné v pokladně divadla nebo prostřednictvím e-mailu: akcedivadla@gmail.com

 Divadelni_bal_2015

 

O nás redakce

redakce

Mohlo by se vám líbít

Karel Křivánek – Pozdní sklizeň

BŘECLAV / synagoga Břeclav 10. 05. – 23. 06. 2024 / vernisáž výstavy 9. 5. …