ZAJEČÍ (juh) – O nadcházejícím víkendu vás ve Vinařství U Kapličky čeká pravá moravská zabijačka s degustací mladých vín.
V pátek bude v Moravském sklepě připravena ochutnávka mladých vín za doprovodu cimbálové muziky. Restaurace Retro gril nabídne Tříkrálové menu, samozřejmě také s mladými víny.
Totéž čeká na návštěvníky vinařství i v sobotu, kdy se navíc na nádvoří vinařství uskuteční pravá moravská zabíjačka s domácími specialitami přímo od řezníka, který navíc i zazpívá.
Tříkrálové menu s mladými víny i zabijačkové speciality budete moci v restauraci Retro gril ochutnat také v neděli.
A co Tříkrálové menu nabízí? Jako předkrm ochutnáte terinka z foie gras s jablečným chutney a domácí karamelovou omáčkou, následovat bude králičí consomé se zeleninou, masem a nudlemi. Jako hlavní chod si můžete zvolit pečený filet z pražmy na šafránových tagliatelích, špikované králičí stehýnko a domácími špenátovými noky, pečené kuřecí prso s bylinkovým kuskusem a omáčka z pečených paprik, telecí ossobucco podávané na česnekovém bramborovém pyré s blanšírovanou brokolicí nebo rolovanou jelení kýtu s kaštanovou nádivkou a šípkovou omáčkou. Sladkou tečku pak udělá malinová panna cotta s karamelovým sklem.