Mikulovský gourmet festival připomene napoleonské války na Moravě

Letošní již šestý ročník Mikulovského gourmet festivalu bude velkolepou oslavou kvalitní moravské kuchyně, která připomene napoleonské války na Moravě, a jejího snoubení se skvělými moravskými víny. Začíná v pátek 5. června a potrvá celý víkend.

Třídenní kulinářská oslava bude probíhat ve vyhlášených mikulovských restauracích, kde vybraní mistři kuchaři, členové národního týmu Asociace kuchařů a cukrářů, připravili moravské pokrmy v moderním stylu v kombinaci tradičních moravských odrůd.

Přípravu jídel podávaných během festivalu mají na starosti členové Národního týmu kuchařů a cukrářů České republiky: Jan Horký, Martin Svatek, Miroslav Husák, Petr Vlásek, Jaroslav Kozdělka, Patrik Bečvář a Radek David. Festivalové menu bude vedle již zmíněné restaurace Sojka a restaurace na Kozím hrádku nabízet pět dalších mikulovských restaurací: hotel Marcinčák, hotel Maroli, Zámecká restaurace, restaurace Aquarium Relax a rybí restaurace u lomu – Mariánský mlýn

O nás redakce

redakce

Mohlo by se vám líbít

Burza vyřazených knih

BŘECLAV / Městská knihovna Břeclav od 4. do 8. září 2023 / 09.00 – 18.00 …