HC Lvi Břeclav z.s. …předsoutěžní a soutěžní hokejové zápasy sezony 2016/2017

BŘECLAV

Již se rozjíždějí předsoutěžní a soutěžní hokejové zápasy sezony 2016/2017.

Naše mládež, tedy postupující ze starších žáku do mladšího dorostu, se účastní tak jako loňská U16, svých prvních hokejových zápasů v „ Mistrovství Rakouska mládeže U16

a to hned jak v sobotu, tak i v neděli, kdy  na svém ledě přivítají tyto dva rakouské týmy mládeže a to :

v sobotu 3.9. od 13:00 hod.  EHC Liwest Linz,

v neděli  4.9. od 12:00 hod.  LLZ Steiermark Süd – Graz 99ers,

a také v neděli od 15:20 hod čeká na našem ledě již  „naše muže“  přípravný zápas s  Hokej Uh. Ostroh

Jak již fanoušci hokeje sledují hokejové dění v Břeclavě,  tak „HC Lvi Břeclav z.s.“  s podporou nejen města, Jihomoravského kraje a ČSLH, tak i s podporou desítky dalších sponzorů postupně, jak mládež nám stárne, tak postupně obsazuje možné věkové kategorie v hokejových soutěžích. Svou činnost hokejový klub vyvíjí od sezony 2006/7  a postupně si vytváří a vychovává mladé hokejisty a to počínaje trenérskou výpomocí  Mateřským školkám, Základním školám v hodinách tělocviku na ledu, tak i ve vlastních tréninkových kategoriích intenzivními tréninky na ledu, v tělocvičně a po sezoně v inline hokeji, plavání a sportovních aktivitách vč. letního sport. tábora.

Samozřejmě jak ve všech školách a sportech, tak jsou dobří hráči, talentovaní a ti, kteří se vidí na „velký“ hokej. A ty nám odcházejí a nemůžeme jim bránit. Ale dodržujeme při tom aktualizovaná Pravidla vydaná ČSLH, která se snaží zajišťovat chod malých klubů. Proto věříme, že naši příznivci i fanoušci pochopí, že se klukům zápas podaří, ale nemusí vždy, a budou je přesto podporovat a podporovat jejich zájem o zdravý pohyb  a sportování, což v poslední době u mládeže v době PC a mobilů není tak běžné.

Za HC Lvi Břeclav  z.s.

předseda
doc. Ing. Jaroslav Raclavský, Ph.D

O nás redakce

redakce

Mohlo by se vám líbít

Uzavření sběrného místa a sběrného dvora o Velikonocích

BŘECLAV V sobotu 30. března bude zavřeno sběrné místo na ulici Hájová i sběrný dvůr …