Hudební středy u Kapra 2021

BŘECLAV / Pod Zámkem / Letní zahrádka U Kapra

Hudební středy u Kapra 2021
Začátek 20:21 hodin, vstupné dobrovolné
Program:
30. 6. Juraj Schweigert & The Groove Time (blues, Slovensko)
Už 11. ročník našeho hudebního letního cyklu pod břeclavským zámkem otevře slovenský bluesman Juraj Schweigert s kapelou. Oceňovaný muzikant a účastník známých hudebních festivalů potěší fanoušky foukací harmoniky a blues koketujícího s jazzem.
7. 7. Martin Sedlák & Jenda Novák (acoustic rock´n´roll, Brno)
Kytarista a zpěvák Martin Sedlák s klavíristou Jendou Novákem už u nás hráli několikrát s kapelou Letrourou. Jejich záliba v muzice The Doors, The Beatles a The Rolling Stones nás baví také a strhne i v komornějším provedení.
14. 7. Zuzana Mikulcová (jazz, soul, Slovensko)
Zuzana Mikulcová se k nám vrací po třech letech, během nichž stihla tvořit nejen s nepříliš známými nadanými hudebníky, ale také se jmény jako je Dan Bárta nebo Peter Lipa. Pokud se taky těšíte na novou tvorbu originální zpěvačky, která se drží výhradně slovenských textů, nenechejte si koncert uniknout.
21. 7. CM Vergariovci (folklór, Stará Břeclava)
Chceme ctít region, z něhož pocházíme, a tak jsme si řekli, že vždy alespoň jednu středu v létě věnujeme lidové muzice. Mladá starobřeclavská cimbálka Vergariovci vzešla z legendárního Břeclavánku. Představí se v ní Gabriel Vergari, František Blažek, Tomáš Fábin, Tadeáš Janošek, Šimon Mišurec a Roman Černý.
28. 7. 12:Piet (punk folklór, Nivnica)
Pokud nepatříte mezi slabší nátury a máte rádi svébytný humor i hudební styl, přijďte na nivnickou úderku, kterou milují i v rumunském Banátu. Taky se dozvíte, jak je důležité sbírat každé ráno trnky do kvasu!
31. 7. Kaprfest 2021 – Již tradiční víkendový festivalový dárek městu i nám v podobě Kaprfestu letos bude zvát například na břeclavský Ekström Kvartett nebo skvělý Ukulele Orchestra jako Brno. Více informací najdete na samostatném plakátu.

O nás redakce

redakce

Mohlo by se vám líbít

Živá hudba U Zajíce – Chameleon Groove

MIKULOV / Zahrádka U Zajíce, Náměstí 3 13. 04. 2024 / 19 hodin Funk rockový …